Izdelava spletnih strani in grafična podoba

Izdelava spletnih strani & skrb za grafično podobo - za vašo celostno podobo na trgu!

Povečajte svojo digitalno pojavnost z učinkovito spletno stranjo, ki prinaša tudi prodajne rezultate in povezave do kupcev. Z našo partnersko agencijo poskrbimo za vašo prisotnost na spletu in grafično podobo podjetja.

Digitalni svet je prevzel vodilno vlogo v podjetjih in pogosto dirigira tempo poslovanja. Podjetja, ki so že digitalno prisotna in v tem uspešna, so v tem času vsekakor v prednosti pred drugimi. Ne le digitalna prisotnost, temveč predvsem digitalno poslovanje predstavlja v novem svetu, ki je poln nepričakovanih dogodkov, gromozansko konkurenčno prednost.

Spletna stran je vaš prvi kontakt s stranko za katerega želite, da pusti najboljši vtis. Do nove kvalitetne, sodobne in uporabnikom prijazne spletne strani vam pomagamo najkrajšem času.

Prednosti digitalne prisotnosti:

   • Prihranek časa in nižanje stroškov
   • Dostopnost – kjerkoli in kadarkoli
   • Natančen vpogled v ciljne skupine in profil vaših kupcev
   • Hitra pot do novih strank (leadov) z izvajanjem digitalnega marketinga

   


Za vas izdelamo spletno stran ali spletno trgovino – na ključ. V platformi WordPress, z urejevalnikom vsebine, grafično in funkcionalno izvedbo, prilagojeno za izgled na mobilnih napravah.

Poskrbimo za tehnično in vsebinsko SEO optimizacijo vaše spletne strani za iskalnike, z namenom višje uvrstitve v iskalnikih za različne ključne besede, po meri vaše dejavnosti.

Za uspešno in učinkovito pojavnost na spletu potrebujete digitalno strategijo, prilagojeno vaši dejavnosti, kadrovskim in finančnim zmožnostim. Pomagamo vam na poti od strategije do dovršenega spletnega poslovanja.

Vsebinski marketing je najboljše orodje za gradnjo zaupanja in vezi v vašimi potencialnimi strankami. Poskrbimo za ustvarjanje in distribucijo uporabnih vsebin, s ciljem pritegniti ciljno občinstvo. Pomagamo vam, da na nevsiljiv način predstavite svoje produkte ali storitve in uporabnike spreminjate v zadovoljne kupce.

Upravljanje socialnih omrežij je lahko ključno vodilo za rast podjetja. S pametnim in strateškim upravljanjem socialnih omrežij lahko povečate prodajo, hkrati pa postajate bolj prepoznavni. Socialna omrežja predstavljajo enega od pomembnih kanalov komuniciranja z vašimi kupci. Za vas pripravimo strategijo komuniciranja na socialnih omrežjih, analizo objav in vaših sledilcev ter poskrbimo za načrt komuniciranja, ki bo za sledilce in za vas imel tudi uporabno vrednost.

Ponujamo celovite rešitve na področju oblikovanja celostne grafične podobe – od ideje do izvedbe. Poskrbimo za idejno zasnovo in izvedbeno oblikovanje, podprto s svetovanjem in načrtovanjem.